keskiviikko 16. toukokuuta 2012

UUtta

Moi!

Tänään koulussa perus muistiinpanosettei, mutta nyt illalla perehdyin enemmän eduforum.fi:n vinkkeihin! Menin kohtaan ToppApps ja löysin sieltä kaikennäköistä mahtavaa ohjelmaa, kuten esim. terveystietoon liittyvää ravitsemusohjelmaa, englantiin sanapeli, matikkaan 3d math-laskupeli + sellanen teoriajuttu (sketchpad explorer), sit myös niille jotka lukee kemiaa&fysiikkaa oli paljon ohjelmia,



sit esim. skitch for ipad (en sit välttis oo kirjottanu näitä ohjelmien nimiä oikein mut yritys hyvä 10) on tällänen jonka avulla voi liittää sit kommentoimiaan kuvia yms. esim. evernoteen

Ajatellen, jos kouluumme tulee ipadit, niin olisi hyvä jos oppilaille ostettasiin tuo ohjelma iStudiez pro, sillä sen avulla saa kaikki kokeet, kurssit ja niiden arvosanat helposti järjestykseen. Vaikka sitä en nyt päässyt käyttämään karmaisevan hinnan vuoksi, niin oikeasti kuullostaa hyvältä (vaikka onhan Wilma kätevä)



On niin siistiä, että ipadille on tehty paljon ohjelmia jotka voivat toimia opettajien ja oppilaiden välisenä työkaluna (esim. opettaja lähettää jonkun kyselyn joka ilmenee oppilaiden padeissa), mutta todellisuudessa, mitä ihmeen tietokonenörttejä opettajien tulisi olla? Pakko sanoa, että jo dokukameran käyttö on aika ylivoimaista osalle opettajista niin pistetäämpä ipadit kehiin. Tulevaisuudessa sekin voi olla jo mahdollista, mutta nyt lähinnä ipad olisi vain oppilaiden juttu!

Mut jep kantsii kattella noita sivuja ja helposti googlailemallakin löytyy paljon tietoa, vaikeaa löytää niin paljon aikaa, että saisi kaikista sovelluksista mahdollisen irti, mutta ainakin yritän!!

PS. jos joku tietää jonkun kivan ohjelman jolla bilsan risteytyskaavioita on helppo tehä niin olis ihan kiva!

(nappailin kuvia julmasti googlesta) Katriina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti