keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hyvästi

Yhyy...
Niin rakas kuin tämä hopeinen omena olikin, on meidän tullut aika jättää hyvästit toisillemme..




Vaikka ipad tyhjensi akkunsa vähän väliä (otin kaiken ilon irti) ja poisti biologian kurssin kaikki muistiinpanot, niin sirti tykkäsin kovasti. Ehkä ensi kerralla kokeilen jotakin toista muistiinpano ohjelmaaja mahdollisesti hankin sen kosketusnäyttö kynän, sillä tämä ei jää tähän!
Moni sanoi, että ei ollut niin kamalasti hyötyä, mulle oli. Voin kyllä sanoa, että eipä tullut itse tunneilla pelattua ja vaikka facebook oli kokoajan laitteessa päällä, nin ei sitä tarvinnut kokoajan selata. Käyttö vaatii itsekuria ja tiedän että pystyn siihen, ainakin nyt.
Koska kamera ei ole ihan maailman paras mahdollinen, en välttämättä ipad2 lähtisi kotiuttamaan, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Vaikka emme smarcovereita saaneetkaan käyttöömme, uskon niiden parantavan käytettävyyttä ja antavan hieman suojaa.




Ohjelmia tulo testailtua monenlaisia ja olenkin niistä kirjoitellut, erikseen mikään ohjelma ei ollut huippu hyvä, mutta koin ne kuitenkin hyödyllisiksi. Jos koulullemme tulee ipadeja, olen hyvin onnellinen vaikka nämä ovatkin rahastuksen makua, kuten jo aikaisemmin totesin.
Illalla aikaisemmin jo pohdin josko ostaisin oikeasti tälläisen laitteen, mutta eipä nyt vielä hätäillä. Josko vaikka syksyllä tulisi joku superale ennen ipad3sta..
En ole tarvinnut kunnon tietokonetta oikeastaan ollenkaan koko testijakson aikana ja se varmasti on loukkaantunut sillä tänään kun kaivoin sen laatikosta, niin heräämiseen meni monta minuuttia. Ipadin nopea käytettävyys on erityisesti se mitä tulen kaipaamaan. Tiedon hakeminen on tehty niin helpoksi ja vaivattomaksi. Miinuksia ei nyt siis loppupeleissä juurikaan minun silmään osunut vaikka välillä hermot menikin




Tiedoksi hallitukselle, aion oikeasti palauttaa tämän huomenna. Lupaan. ....no ehkä vahingossa saattaa lähtee kotio mutta palautan viimeistään... En ikinä. Okei höpöhöpö. Myönnetään, olen ipad addikti ja ero ei tule helpoksi, onneksi kielikurssiin ei ole kauan aikaa ja siellä on ipadeja <3<3

Kiitos Ilona-IT, rehtori, hallitus ja muut jotka mahdollistivat tämän kokeilun!
Katriina
- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti