keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Ensimmäisen päivän pohdintoja


Moi!

Tänään saatiin nämä iPadit viimeinkin käsiimme ja hauska ensimmäinen päivä on nyt takana. Vaikka en ihan untuvikko näiden läpysköiden kanssa olekaan, kului päivä lähinnä muistiinpano-ohjelmia ja muita palveluja ränkäten.

Pakko heti mainita tähän alkuun, että se mikä minua on Applen-laitteissa aina eniten viehättänyt, on niiden helppokäyttöisyys ja sulavuus. Olen aina ollut suht nopea ja ehkä vähän hätäileväkin ihminen tekniikan kanssa ja pidän siitä, että laite ei jumitu heti, kun sillä vähänkin nopeampi tempoisesti tekee jotain. Tämän puoleen tämä iPad on siis varsin loistava.

Asia mikä tulee ehkä vaatimaan totuttelua enemmän tai vähemmän, on muistiinpanojen kirjoittaminen. Hetken ränkkäämisen jälkeen sekin alkaa kuitenkin hissukseen nopeentua, ja sen takia suosittelenkin jokaista kokeilemaan muistiinpanojen kirjoittamista ensin vaikka kotona tai hyppytunnilla. Tämä ihan sen vuoksi, että tunnilla ei kuluisi turhaan aikaa kaikenmaailman räpellykseen, josta ei jää jäljelle loppujen lopuksi mitään järkevää.

Ehkä siinä olisi tarpeeksi ajatuksia tälle päivälle. Loppuun vaikka kivasti kuva iltapäivän kiinantunnilla tekemistäni "muistiinpanoista". ( siitä tulikin heti mieleen aihe vaikka sitten seuraavaa postausta varten 8D )

Emmi the iPad-testaajanne




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti