perjantai 27. huhtikuuta 2012

ensimmäinen omppuviikonloppu

He, minäkin aktiivisena hallituslaisena sain viimein padin toimimaan. Koulussa en ole pahemmin ehtinyt tällä leikkimään, mutta viikonlopun aloittelussa kylläkin. Latasin ensimmäisinä tietenkin pyörivän kuplapelin ja pelin, jota voi pelata kissan kanssa (note: kissa tykkää enemmän oikeasta laaserivalosta, ei voi luistaa velvollisuuksista karvaotuksen suhteen). Oikeasti latasin myös muistiinpanovälineen, jota voin testailla sitten heti päästessäni taas innoissani kouluun maanantaina. Kahdeksalta.

Heti tämän tekstin jälkeen askartelen automaattisen korjausasian pois päältä. Korjaussysteemi on ansainnut surullisenkuuluisan maineensa, ku näitä juttuja joutuu korjailemaan enemmän kuin ilman sitä. Näppäinääniä sen sijaan en ottaisi ikinä pois. Ihan tosi melkein pystyn kuvittelemaan vanhan kirjoituskoneen. Hihihi, vapiskaa kurssikaverini! Ei vaan se oli myös vitsi.

Hmm. Kyllä tällaseen semiturhaakkeeseen voisi tottua. Tietotekniikkayhtiöt ovat onnistuneet uusien tarpeiden luomisessa. Liityn hairahtaneisiin ihmisiin iloisin mielin ja hyvällä omatunnolla. Hurraa!

Kivoin terkuin Elli

Ai niin joo ps: myös valokuvaustoimintoon olen tutustunut maman ja kamuleiden kanssa. Pieni pettymys kameran laatuun kyllä kävi. Miten nyt valokuvaan opettajan muistiinpanot taululta nolosti... Edellinen oli retorinen kysymys. Tietenkin kirjoitan ne vihkoon tai sillä aiemmin mainitsemallani muistiinpano-ohjelmalla.

(salainen kissa, joka miukuu myös ipadilla)

2 kommenttia:

  1. Vinkkaa ihmeessä, kun saat sen autocorrect -asetuksen poijjes, on niin helvetillinen asia että huhhuh. -Jyri

    VastaaPoista